Tuulivoimaloiden kuljetus

Eoluksen tapa hoitaa asiakkaan omaisuutta: huoletonta omistamista ja maksimituotto

Omistatko aurinkovoimalan, tuulipuiston tai energian varastointilaitoksen? Ehkä suunnittelet investointia tuulivoimaan, aurinkovoimaan tai energian varastointiin? Anna meidän Eoluksella huolehtia käytöstä ja hallinnoinnista puolestasi.

Eolus tarjoaa tuulipuistojen omistajille omaisuudenhoitopalveluita takaamaan investoinnin kannattavuuden. Palvelut kattavat taloushallinnon, tekniset palvelut ja HSE-palvelut.

Teemme Eoluksella kaiken mahdollisen saavuttaaksemme tuotantolaitoksilla korkean käyttöasteen ja alhaiset käyttökustannukset. Vuodesta 1990 lähtien olemme asentaneet yli 660 tuulivoimalaa ja hallinnoimme asiakkaidemme puolesta kasvavaa määrää eri kokoisia kohteita yksittäisistä tuulivoimaloista aina isoihin tuulipuistoihin.

Tällä hetkellä omaisuudenhoitopalvelumme on suunniteltu tuulivoimalaitoksille, mutta perustaessamme muita teknologioita hyödyntäviä uusiutuvan energian tuotantolaitoksia tai energian varastointilaitoksia, pystymme tarjoamaan vastaavia palveluita myös näille laitoksille.

Osaava kumppani

Kolme syytä valita Eoluksen omaisuudenhoitopalvelut

Ammattitaito ja varmuus

Laaja-alainen tietotaito, pitkä kokemus ja henkilökohtainen yhteyshenkilö kaikissa kohteeseen liittyvissä asioissa.

Läpinäkyvyys ja hallinta

Kuukausittaiset raportit kohteen toiminnasta ja suorituskyvystä.

Maksimaalinen tuotto toiminnan optimoinnilla

Ammattitaitoinen omaisuudenhoito vähentää häiriöitä ja optiomoi tuotannon.

Lisää palveluistamme

Asiakkaanamme voit valita täyden palvelun kokonaisratkaisun tai räätälöidä mieleisesi kokonaisuuden. Me tarjoamme kohteen käyttöön ja hallintaan liittyvät tekniset ja hallinnointipalvelut. Eolus toimii myös yhteyspisteenä teknologiatoimittajille, valvontaviranomaisille ja vakuutusyhtiöille. Henkilökuntamme valvoo kohdetta valvontakeskuksestamme, vastaa kohteen huollosta, vierailee säännöllisesti kohteessa sekä tekee tarkistuksia, jotta kohteen vaatimustenmukainen toiminta voidaan taata.