Tuulivoimaloiden kuljetus

Edelläkävijyys, asiantuntemus ja yrittäjähenkisyys ovat vieneet meidät pitkälle.

Houkuttelevia ja kilpailukykyisiä uusiutuvan energiantuotannon investointimahdollisuuksia sijoittajille, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Vuonna 1990 perustettu Eolus on yksi johtavista uusiutuvan energian projektien kehittäjistä Pohjoismaissa. Eolus kehittää ja hallinnoi uusiutuvan energian projekteja kuten maa- ja merituulivoimaa, aurinkoenergiaa ja energian varastointiratkaisuja. Eoluksen sitoutunut ja kokenut tiimi tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille sijoittajille houkuttelevia ja kilpailukykyisiä investointimahdollisuuksia Pohjoismaissa, USA:ssa, Puolassa ja Baltiassa. Haluamme edistää ripeämpää siirtymää uusiutuvan energian tuotantoon. 

Vahva halu muuttaa maailmaa

Kun Eolus perustettiin vuonna 1990, vain harvat näkivät tuulen potentiaalin sähköntuotantolähteenä. Tavoitteemme on aina ollut mahdollistaa kestävä tulevaisuus ja yrityksemme kasvaakin samaa tahtia uusiutuvan energian globaalin kysynnän kanssa. Eolusta on rakennettu vahvan osaamisen ja sitoutumisen varaan. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä, joilla on tarvittavat tietotaidot ja intohimo olla mukana viemässä Eolus uusille markkinoille ja uusien teknologioiden pariin.

Tietoa Eoluksesta

Liiketoimintakonsepti

Pitkän kokemuksen ja vahvan osaamisen myötä Eolus luo lisäarvoa uusiutuvan energian ja energian varastointiprojektien suunnittelun, rakentamisen ja operoinnin kaikissa vaiheissa sekä tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille sijoittajille houkuttelevia ja kilpailukykyisiä investointimahdollisuuksia.

Visio

Eoluksen visiona on olla menestynein toimija uusiutuvan energian alalla sekä houkutteleva liikekumppani siirtymässä kestävään yhteiskuntaan.

Arvot

Eolus_Act_Now_with_the_Future_in_Mind

Act Now with the Future in Mind

The transition to a sustainable society is our responsibility. We make sustainable and ethical decisions with the future in mind.

Eolus_Go_for_Excellent_Results

Go for Excellent Results

We are professional in our work, flexible in our approach, and focused on achieving excellent results.

Eolus_Be_Kind_and_Caring

Be Kind and Caring

We value building healthy relationships in a welcoming environment and see kindness as a superpower.

Eolus_Stay_Brave_and_Hungry

Stay Brave and Hungry

We are eager to learn, ready to change, willing to empower, and hungry to create value.